Huwelijk


Van het stijlvolle bruidsboeket tot dito feestzaaldecoraties en van een smaakvolle corsage tot exclusieve tafelstukken, La bella Donna verzorgt al uw bruidswerk tot in de puntjes en streeft samen met u naar de perfectie op het gebied van decoratie. Maak gerust een afspraak om uw wensen mee te delen, haast alles is bespreekbaar.

Uw huwelijk, tuinfeest of andere viering laten aankleden door La bella Donna? Dan wordt elk feest een ware streling voor het oog. Neem zeker even contact met ons op om uw wensen te bespreken.


Bruidsboeket
Rouwkrans

Rouwen


Bij een moment van groot verlies hoeft u uzelf niet oeverloos te bekommeren over de juiste keuze van rouwboeket of -stuk. La bella Donna verzorgt voor u een stijlvol grafwerk van hoge kwaliteit. Op een moment van groot verlies mag u bij La bella Donna een smaakvolle doch ingetogen creatie verwachten. Dit alles uiteraard met het oog op sereniteit en respect. Heeft u een andere specifieke wens, dan is dit uiteraard bespreekbaar.

Het grafwerk kan op een afgesproken tijdstip afgeleverd worden bij de begrafenisonderneming, de kerk of het crematorium.

Trouwen in het buitenland.


Onze toewijding bij La Bella Donna is om verse en kwalitatieve producten te kunnen aanbieden voor elke gelegenheid. Hiervoor steken wij zelfs de grenzen over. Trouw je in het buitenland of heb je een ander evenement gepland? Wij reizen met je mee!

bruidsboeket